Benzínové motorové čerpadlo AL-KO BMP 14000

Kód: 42
Neohodnotené
Značka: AL-KO
199 € / ks 165,83 € bez DPH
Skladom (1 ks)
Možnosti doručenia

Benzínové motorové čerpadlo AL-KO BMP 14000 má veľký výkon 1,2 kW a prepravuje vodu z hĺbky až 6 m do výšky až 36 m. Vďaka mimoriadne dlhej životnosti a efektívnej technológii čerpadiel AL-KO i vďaka 1,4 l benzínovej nádrži, sa toto čerpadlo ideálne hodí na mnohé úlohy spojené s odčerpávaním vody. Kvôli jednoduchej údržbe je plniaci otvor na olej dobre dostupný na telese čerpadla. Prípojka na nasávacej a na výtlačnej strane má priemer 1". Aby bolo možné naplniť čerpadlo v záujme bezproblémového naštartovania rýchlo a pohodlne vodou, je hrdlo na nalievanie, ktoré sa dá jednoducho plniť, umiestnené na vrchnej strane čerpadla. Toto čerpadlo prepraví až 14 000 litrov vody za hodinu. Vďaka nízkej hmotnosti iba 14 kg a nosnému držadlu možno čerpadlo používať mobilne a flexibilne.

Detailné informácie

Zaregistrujte sa

Podrobný popis

Či už chcete zavlažovať Vašu záhradku v záhradkárskej osade alebo čerpať vodu zo zásobníkov, jazierok, bazénov alebo z pivnice pri záplavách - toto čerpadlo na vodu je pripravené na použitie aj na miestach bez elektrickej zásuvky.

4-taktný motor AL-KO s hore uloženými ventilmi (technológia OHV) sa dá ľahko naštartovať a má vynikajúcu účinnosť. To sa prejavuje veľkým výkonom pri súčasne nízkej spotrebe benzínu. Benzínové čerpadlo AL-KO BMP 14000 spĺňa najvyššie požiadavky a aj pri trvalej prevádzke poskytuje vždy maximálny výkon.

  • Výkonné benzínové motorové čerpadlo pre veľké množstvá vody
  • Silný 4-taktný motor s ľahkým štartovaním
  • Nosné držadlo pre šikovný transport
  • Mobilné a flexibilné, použiteľné bez pripojenia na elektrinu (najmä pri povodniach)
  • Široké nohy podstavca pre stabilnú polohu

Popri zavlažovaní záhrad a zelených plôch sú benzínové čerpadlá spoľahlivými pomocníkmi aj pri prečerpávaní a vyčerpávaní vody pri povodniach - sú rýchle, hospodárne a nepotrebujú elektrinu. Práve pri záplavách často dochádza k prerušeniu dodávok elektriny a elektrické čerpadlá sú nepoužiteľné. Okrem toho existuje pri použití čerpadla poháňaného elektrinou v prípade povodní nebezpečenstvo ohrozenia života pri údere elektrickým prúdom. Benzínové motorové čerpadlá naproti tomu zabraňujú najväčším škodám, ak sa voda vyčerpá včas a rýchlo a sú takmer perfektným riešením pre takéto núdzové situácie.

Dodatočné parametre

Kategória: BENZÍNOVÉ ČERPADLÁ
Hmotnosť: 14 kg
el. napätie: 230 V
prietok: do 230 L/min
výkon: 1,2 kW / 3600 min-1
Výrobca: AL-KO
výtlak: do 36 m
max. dopravované množstvo: 14 000 L/hod = 233,33 L/min = 3,88 L/sek
hmotnosť: 14 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: